Strak en glad stucwerk in elke ruimte

Strak stucwerk is de ideale manier om een ruimte karakter te geven. Het is de manier om het interieur van een ruimte te verfraaien en in bepaalde gevallen een ruimte optisch te vergroten. Stucwerk is verkrijgbaar in verschillende texturen, vormen en stijlen. Bij grote projecten wordt het stucwerk machinaal aangebracht. Of het nu gaat om een strak en modern stucwerk of juist een meer klassieke look, er is voor ieder wat wils. Rotee Deco-Stuc uit Angerlo, vakwerk voor mooi stucwerk.

Contact opnemen

Wanden en plafonds

Met straks stucwerk op uw wanden kunt u een ruimte een luxe en rustige uitstraling. Laat uw wanden behangklaar of sausklaar maken, zodat u na het stucwerk aan de slag kunt met de verdere afwerking van de wanden. Wij zorgen voor het glad maken van de wanden. Na het behangklaar of sausklaar maken is het mogelijk de muur te behangen of te sauzen. Sausklaar vraagt een meer gladde ondergrond dan behangklaar, waardoor daar iets meer tijd en geld in gaat zitten.

Wilt u het plafond laten stucen? Stucwerk zorgt voor een mooi strak plafond, in tegenstelling tot het spackspuitwerk waar een nieuwbouwwoning vandaag de dag standaard van voorzien wordt. Kies voor een strak en glad plafond, dat u bovendien mooi af kunt laten werken met lijsten en ornamenten om zo de ruimte een luxe uitstraling geven, maar ook een ruimte een subtiele en rustige uitstraling geven.

Wanden en plafonds

Glad stucwerk en sierpleister

Het vlak en glad afpleisteren van wanden en plafonds vormt steeds vaker een populaire vorm van afwerking. Het zorgt voor een luxe en rustige uitstraling in de woning, maar draagt bovendien bij aan het ruimtelijk effect. Glad stucwerk past in principe in ieder interieur. De stukadoor kan u, afhankelijk van de ondergrond en de toe te passen laagdikte, meer vertellen over de pleister die het best aansluit bij uw specifieke wensen.

Sierpleister vormt een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende pleisters. U kent waarschijnlijk Spachtelputz, een van de mogelijkheden op dit gebied. U maakt gebruik van een korrelige sierpleister, beschikbaar in korreldiktes van 0,5 – 3mm. Uiteraard kunt u de sierpleister ook in verschillende kleuren aan laten brengen.

Buitengevel stucen

Ook voor het straks afwerken van buitenmuren kunt u terecht bij Rotee Deco-Stuc. Het geeft uw bestaande woning een mooie en frisse uitstraling. Het stucwerk kan worden gebruikt om het uiterlijk van een mooi gebouw te verfraaien. Buiten stucwerk kan ook worden gebruikt om een gebouw meer karakter te geven of om het gebouw te beschermen tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is het stucen van uw buitenmuren isolatie verbeterend en heeft het een brandvertragende en vochtwerende werking. Het stucwerk is op verschillende manieren af te werken. Deze zijn cementgebonden pleisterwerk, sierpleister, spachelputz of schuurpleister.

Buitengevel stucen

Totaalpakket latex & sauzen

Kiest u voor stucwerk van Rotee Deco-Stuc, dan kunt u ook kiezen voor het totaalpakket. Dit houdt in dat het stucwerk wordt afgewerkt met hoogwaardige latex of een sauslaag in elke gewenste kleur of effect. Op deze manier zorgt de stukadoor van Rotee Deco-Stuc dat uw project van A t/m Z wordt afgewerkt en heeft u geen omkijken meer naar het zoeken van een schilder of de juiste afwerking.