Lijsten en ornamenten voor wand en plafond

Wilt u een hoogwaardige afwerking voor uw wand en/of plafond? Denk dan eens aan klassieke sierlijsten als afwerking. Een echt sierraad aan de wand. 

Contact opnemen

Lijstwerk aan wand en plafond is een eenvoudige manier om de sfeer en het karakter van een ruimte te veranderen. Of u nu op zoek bent naar een modern of authentiek interieur, er is voor ieder wat wils. Lijsten, ornamenten en lambriseringen zijn een perfecte manier om uw kamer visueel te verfraaien. Het zorgt voor een verzorgde uitstraling. Is uw woning wat ouder, denk dan eens sierlijsten die het huis zijn oude charme terug geeft.

De voordelen van sierlijsten

Welke keuze u ook maakt, Rotee Deco-Stuc zorgt voor een naadloze afwerking.

Lijstwerk plafond
Lijstwerk plafond
Lijstwerk plafond

Rotee Deco-Stuc, vakwerk uit Angerlo

Naast het aanbrengen voor het klassieke stucwerk voor binnen en buiten, bent u voor het verfraaien van uw woning door middel van lijstwerk, beton- of een metaallook bij Rotee Deco-Stuc aan het juiste adres. Rotee Deco-Stuc biedt u verschillende vormen van stucwerk en afwerking voor zowel interieur en exterieur. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van Rotee Deco-Stuc of heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op.

Stucwerk kwaliteit