luxe afwerking voor wand en plafond

Wilt u iets anders met uw interieur, denk dan eens aan decoratief stucwerk met een beton- of een metaallook. Een gouden of bronzen muur, een gedeelte van uw woonkamer of gang in een betonlook. Dat geeft echt een luxe gevoel!

Contact opnemen

Beton Ciré

Beton Ciré is gewild. En logisch ook, want het is makkelijk in het onderhoud, omdat het naadloos is en geen voegen heeft. Geen last dus van die vieze voegen/kitnaden. Dit maakt dat beton ciré vaak wordt toegepast in badkamers/natte ruimtes. Het kan over tegels aangebracht worden waardoor het niet noodzakelijk is om de tegels eerst te verwijderen.

Beton ciré is een vloeibare betonmengsel dat als laag wordt aangebracht op vloeren, muren en andere oppervlakken. Beton ciré is flexibel, waardoor het kan worden aangepast aan verschillende stijlen en afwerkingen.

Oxidestuc

Oxidestuc is een speciale techniek die wordt gemaakt met een coating die is gemaakt met metaalerts. Het kan worden gebruikt om muren en plafonds te bedekken om een industriële look te creëren. Oxidestuc heeft een sterk en duurzaam oppervlak, waardoor het bestand is tegen schokken, krassen en stoten.

Voordelen van Beton Ciré / Oxidestuc

Deze afwerkingen zorgen voor een bijzonder effect. Hiermee verander je een ruimte volledig, geeft je echt die luxe uitstraling. De stukadoor is een specialist in deze technieken. Of u nu kiest voor koper, brons, ijzer of een van de ‘roest of oxide’ uitstralingen, het resultaat zal geweldig zijn.

Brons stuc
Betoncire of Oxidestuc
Metaal stuc

Rotee Deco-Stuc, stukadoor uit Angerlo

Naast het aanbrengen voor het klassieke stucwerk voor binnen en buiten, bent u voor het verfraaien van uw woning door middel van lijstwerk, beton- of een metaallook bij Rotee Deco-Stuc aan het juiste adres. Rotee Deco-Stuc biedt u verschillende vormen van stucwerk en afwerking voor zowel interieur en exterieur. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van onze stukadoor of heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op.

Stuc afwerking